1*Preparate con 20 gr di burro, la farina, il latte e il sale la salsa besciamella, incorporatevi il parmigiano grattugiato e la crema di latte.
2*Tritate il prosciutto, unitelo alla besciamella, insieme a qualche pezzettino di burro. Stendete la pasta scongelata in una sfoglia dello spessore di tre o quattro millimetri, con un tagliapasta rotondo, ritagliate dei dischi.
3*Disponete la metà di essi, sulla placca del forno leggermente bagnata d'acqua, nel mezzo di ogni disco, sistemate un cucchiaio di spuma di prosciutto.
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Petits patés con prosciutto |
4*Inumidite con l'uovo sbattuto i dischi con il ripieno, copriteli con un altro disco. Spennellate la superficie dei petits patés con il rimanente uovo sbattuto, mettete in forno molto caldo e fate cuocere per l0 minuti.
Petits patés with ham
*Ingredients for 4 people: *100 gr of ham *70 gr of butter *25 gr of flour *1/4 of a liter of milk *50 gr of grated parmesan *2 tablespoons cream *a package of frozen puff pastry *egg *salt
1*Prepared with 20 gr of butter, flour, milk and salt the bechamel sauce, stir in the grated parmesan cheese and the cream.
2*Chop the ham, then stir in the bechamel, together with some small piece of butter. Roll the dough thawed in a browse of the thickness of three or four millimetres, with a round pastry cutter, cut out of the discs.
3*Arrange half of them on the plate of the oven slightly wetted by water, in the middle of each disc, arranged a tablespoon of froth of ham.
4*Moisten with the beaten egg the discs with the stuffing, cover it with another disc. Brush the surface of the petits pates with the remaining beaten egg and bake in a very hot oven and bake it for l0 minutes.
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